O nama

+ Pročitaj o domu

Saznaj više o

Villa Brezovica

domu za starije i nemoćne.

Smještena na jugozapadnom djelu Zagreba, na samo desetak kilometara od centra grada, Villa Brezovica pravi je spoj ustanove koja pruža bolničke usluge, usluge skrbi za starije, bolesne i nemoćne, palijativne skrbi, postoperacijskih oporavaka te čini život u starosti kvalitetnijim i sretnijim

Multidisciplinarni tim liječnika profesora rehabilitacije, socijalnog radnika, fizioterapeuta, medicinskih tehničara, sestara i njegovatelja pomoći će Vam da se osjećate zdravo u svome tijelu, te da godine života koje dolaze ispunite kvalitetom, zajedništvom, prijateljstvom i zadovoljstvom. Ustanova je otvorena i opremljena 2010. godine u svojoj strukturi napravljena je kao otvorena i pristupačna svima. Na 4200 kvadrata, pet etaža, tri stubišta i dva lifta prilagođena je osobama s posebnim potrebama, polupokretnim i pokretnim osobama. Villa Brezovica nudi i prostore za odmor i rekreaciju, prostore za liječenje i terapiju, a zelena oaza oko Doma poziv je na opuštanje.

0 +
Zaposlenih Stručnjaka

Multidisciplinarni tim liječnika profesora rehabilitacije, socijalnog radnika, fizioterapeuta, medicinskih tehničara, sestara i njegovatelja.

0
Kreveta

Smještajne jedinice vrlo su prostrane i opremljene udobnim krevetima, te prilagođene polupokretnim korisnicima.

0 +
Godina Iskustva

Ustanova hotelsko-bolničkog tipa, otvorena i opremljena 2010. godine u svojoj strukturi napravljena je kao otvorena i pristupačna svima.

+ Zašto odabrati nas?

Visokoeducirano i Stručno osoblje učinit će vaš boravak u Villi Brezovica opuštenijim i bezbolnijim.

Prateći svjetske medicinske trendove Villa Brezovica ulaže u znanje i razvoj svojih zaposlenika poboljšavajući njihovu kvalitetu, korektnost i profesionalnost. Tako su organizirani seminari i edukacije na području stranih jezika, a svakodnevno usavršavanje u poslu svrstava ih u sam vrh visokoobrazovanog i stručnog osoblja na području njege i skrbi.

Jedinstven smještaj

Villa Brezovica ima kapacitet od 97 kreveta, a uz standardne jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, tu su i posebni apartmani, kompletno opremljeni s kuhinjom, kupaonicom , francuskim balkonom ili terasom.

Dodatni sadržaj

Našim klijentima raspolaganju je i restoran, caffe bar sa otvorenom terasom, frizer, pediker, mini market kao i servis za pranje i glačanje rublja, a nerijetko su organizirana i druženja, kulturne večeri te kino večeri i izleti.